Akd Kids Anaokulları Balçova Temsilciğine Hoşgeldiniz

KURUMSAL / Balçova AKD Kids Anaokulları

• Okulumuz ilk olarak 1999 Yılı’nda Balçova’da açılmıştır.

• Kurumumuz 250 m2 arsa üzerinde inşa edilmiş olup, 5 Derslik, 1 Tiyatro Salonu,1 Mutfak,1 Branş Salonu,1 Evcilik Aktivite Salonu,1 Uyku Odası,3 WC ve 1 Büyük Oyun Bahçesi'nden oluşmaktadır.

• Okulumuzda tam gün ve yarım gün olmak üzere ikili eğitim sistemi uygulanmaktadır.

• Eğitim sistemimiz Montesorri, Çoklu Zeka, Farklı Düşünme Etkinlikleri, Proje Çalışmaları, Değerler Eğitimi ve Yaratıcı Drama'yı içine alacak şekilde oluşturularak çocuklarımızın gelişimlerini desteklemeyi hedeflemiştir.

• Bu eğitim sistemlerinin edinimi ile çocuklarımızın yeteneklerini keşfedip, geliştirebilecekleri olanakları sağlayan bir eğitim hedeflemekteyiz.

• Eğitim sistemimiz ile öğrenciler sistemli gözlemlere Ne, Nasıl, Niçin gibi sorular yoluyla araştırmaya, kendini ifade etmeye, iletişim kurmaya, ürün ortaya koymaya yönlendirilirler.

• Okulumuz hızla değişen dünyaya olumlu bir biçimde uyum sağlayabilecek, Atatürk İlke ve Devrimlerine sahip çıkan, sağlıklı, aktif ve yaratıcı bireylerin yetiştirilmesini amaçlamaktadır.

• Özel Balçova AKD KIDS Anaokulu optimum koşulları hazırlayarak çocuklarımızı geleceğe güvenle kazandırmayı amaç edinmiştir.

• Özel Balçova AKD KIDS Anaokulu olarak soru soran, merak eden, araştıran, sağlıklı, mutlu, geleceğe güvenle bakan çocuklar yetiştirmeyi benimsiyor ve vaat ediyoruz.